5 tipov, ako môžu začínajúce reštaurácie ušetriť náklady query_builder 29. apríla 2024 Existujú spôsoby, ako môžu začínajúce reštaurácie ušetriť náklady. Aby sa vám pri rozbiehaní biznisu ľahšie dýchalo, skúste niektorý z našich tipov. arrow_right_altČítať článok
Čo je NFC a prečo umožniť zákazníkom platbu mobilom? query_builder 18. apríla 2024 Mnohí dnes pri platení vyťahujú z vrecka mobily častejšie než karty či hotovosť. Aj to je dôvod, prečo im vo vašom podniku umožniť takúto platbu. arrow_right_altČítať článok
Ponuku jedál môžete zobrazovať atraktívne a elegantne query_builder 09. apríla 2024 Ponuku jedál môžete v súčasnosti zobrazovať ozaj atraktívne. Riešením je praktický ponukový zobrazovací displej, ktorý prináša viacero benefitov. arrow_right_altČítať článok
Podnikateľský plán - 7 tipov, ako ho zvládnuť úspešne query_builder 13. marca 2024 Dobrý podnikateľský plán je základným predpokladom úspechu. Prečo je tento dokument taký dôležitý, na čo myslieť pri jeho tvorbe a ako ho vypracovať? arrow_right_altČítať článok
Ako získať viac objednávok na rozvoz jedál query_builder 14. apríla 2022 Hľadáte spôsob, ako získať viac objednávok na rozvoz jedál, ale zároveň to zvládnuť jednoducho a s prehľadom? ... bez IT odborníkov, bez komplikovaných zmlúv a bez finančne zaťažujúcich provízií? arrow_right_altČítať článok
Šetrite mesačne vyše 1 000 eur so samoobslužným kioskom query_builder 25. januára 2024 Tvoria sa u vás dlhé rady, obsluha nestíha a podniku utekajú peniaze? Pomôže vám samoobslužný kiosk. Zefektívnite ním chod prevádzky, zvýšite tržby a aj ušetríte. arrow_right_altČítať článok
Náklady na otvorenie kaviarne query_builder 17. januára 2024 Návod na prípravu kvalitnej kalkulácie nákladov na otvorenie a prevádzkovanie kaviarne. arrow_right_altČítať článok
Ako využiť analytické dáta z reštauračného systému v prospech prevádzky? query_builder 03. januára 2024 Analytické nástroje predstavujú dôležitú súčasť moderného reštauračného POS systému. Pomáhajú zbierať, spracovávať a vyhodnocovať dáta o celom biznise. arrow_right_altČítať článok
Pred otvorením kaviarne, bistra alebo reštaurácie si posvieťte na konkurenciu query_builder 29. novembra 2023 Prečo urobiť analýzu konkurencie pred otvorením kaviarne, bistra alebo reštaurácie? Na čo sa zamerať a ako nájsť konkurenčnú výhodu svojho podniku? arrow_right_altČítať článok
5 tipov na zlepšenie donáškovej služby query_builder 07. mája 2022 Pýtate sa, ako zlepšiť donáškovú službu? Prečítajte si zopár tipov. arrow_right_altČítať článok
Plánujete začať s donáškou jedla? Ktoré platformy vám s tým môžu pomôcť? query_builder 15. novembra 2023 Spojiť sily s prepravnými spoločnosťami sa vyplatí mnohým gastrozariadeniam, ktoré chcú spustiť rozvoz jedla. Ktoré platformy vám môžu byť nápomocné? arrow_right_altČítať článok
Bufetový systém dotiahnutý do dokonalosti query_builder 31. októbra 2023 Dotiahli sme náš bufetový systém do dokonalosti. arrow_right_altČítať článok
5 funkcií reštauračného systému, ktoré vraj nepotrebujete query_builder 18. októbra 2023 Moderné reštauračné systémy ponúkajú rôzne funkcie, ktoré majitelia prevádzok nevyužívajú, lebo vraj sú nepotrebné. O ktoré z funkcií napríklad ide? arrow_right_altČítať článok
Výdajový displej ako súčasť komplexného bufetového systému query_builder 06. septembra 2023 Ako eliminovať dlhé rady, usadiť čakajúcich zákazníkov do pohodlia a zároveň stihnúť vybaviť čo najviac objednávok? Riešenie ponúka funkcia výdajového displeja. arrow_right_altČítať článok
Informujte zákazníka o stave objednávky či rozvoze jedla SMS správou query_builder 27. septembra 2022 Komunikácia so zákazníkom je dôležitá. Nasledujúce riadky vás presvedčia o tom, že aj obyčajná esemeska môže zákazníkovi dodať pocit istoty a výnimočnosti. arrow_right_altČítať článok