Gastrotrend grab and go zvýši tržby vášmu podniku query_builder 20. septembra 2023 Ako funguje nový trend v gastrosegmente grab and go? Ako vďaka nemu môžete vo svojej kaviarni, bistre alebo reštaurácii zvýšiť tržby a mať spokojnejších zákazníkov? arrow_right_altČítať článok
Výdajový displej ako súčasť komplexného bufetového systému query_builder 06. septembra 2023 Ako eliminovať dlhé rady, usadiť čakajúcich zákazníkov do pohodlia a zároveň stihnúť vybaviť čo najviac objednávok? Riešenie ponúka funkcia výdajového displeja. arrow_right_altČítať článok
Prispôsobte reštauračný systém veľkosti a potrebám svojej prevádzky query_builder 30. augusta 2023 Vhodný reštauračný systém dokáže zefektívniť chod celej prevádzky. Ako však zvoliť ten správny pre vaše potreby? Vyberajte si aj podľa veľkosti podniku. arrow_right_altČítať článok
Ako zostaviť jedálniček? Zohľadnite stravovacie návyky a diéty hostí query_builder 17. augusta 2023 Dobrú reštauráciu nerobia dobrou len kvalitné suroviny, ale aj menu, z ktorého si dokáže vybrať široká škála hostí. Myslite na zákazníkov s potravinovými obmedzeniami. arrow_right_altČítať článok
Ako získať viac objednávok na rozvoz jedál query_builder 14. apríla 2022 Hľadáte spôsob, ako získať viac objednávok na rozvoz jedál, ale zároveň to zvládnuť jednoducho a s prehľadom? ... bez IT odborníkov, bez komplikovaných zmlúv a bez finančne zaťažujúcich provízií? arrow_right_altČítať článok
Podnikajte efektívne. Import dokladov vám ušetrí čas aj peniaze query_builder 06. apríla 2023 V súvislosti s evidenciou skladových zásob je veľmi užitočný automatický import dodávateľských dokladov do pokladničného systému. Ako pomáha podniku? arrow_right_altČítať článok
Vyberáte registračnú pokladňu a pokladničný systém pre vašu prevádzku? query_builder 04. apríla 2023 Plánujete otvorenie gastropodniku? V tom prípade vás čaká výber pokladne, resp. pokladničného systému. V článku vám stručne predstavujeme možnosti, ktoré máte k dispozícii. arrow_right_altČítať článok
Náklady na otvorenie kaviarne query_builder 31. marca 2023 Návod na prípravu kvalitnej kalkulácie nákladov na otvorenie a prevádzkovanie kaviarne. arrow_right_altČítať článok
Marketing v gastre 3: Ako a prečo využívať Instagram query_builder 29. marca 2023 Denne na Instagrame zdieľajú obsah bežní používatelia aj významné firmy. Ide totiž o skvelý marketingový nástroj. Ako ho môže využívať aj vaša reštaurácia? arrow_right_altČítať článok
5 tipov na zlepšenie donáškovej služby query_builder 07. mája 2022 Pýtate sa, ako zlepšiť donáškovú službu? Prečítajte si zopár tipov. arrow_right_altČítať článok
Infografika: 10 vlastností a zručností dobrého čašníka query_builder 27. marca 2023 Schopný personál znamená pre reštauráciu polovicu úspechu. Aktívne totiž prispieva k bezproblémovému chodu a napredovaniu podniku. Čím by mal oplývať dobrý čašník? arrow_right_altČítať článok
Ako zvýšiť obrátkovosť stola a vyťažiť tak vyššie tržby? query_builder 24. marca 2023 Jedným z efektívnych spôsobov, ako zvýšiť v reštaurácii tržby, je zvýšenie obrátkovosti jednotlivých stolov. V článku vám poradíme, ako to dosiahnuť. arrow_right_altČítať článok
6 výhod používania QR kódov na zobrazenie menu v reštaurácii query_builder 22. marca 2023 QR kódy sa dnes využívajú v rôznych sférach. Keď ide o reštauráciu, predstavujú skvelý spôsob jej modernizácie. Aké benefity môžu prinášať vašej prevádzke? arrow_right_altČítať článok
Ako si otvoriť reštauráciu bez toho, aby ste museli ihneď opustiť vašu aktuálnu prácu? query_builder 20. marca 2023 Ani vy nie ste zrodení na to, aby ste boli celý život zamestnancom? Drieme vo vás podnikateľský duch? Ak je vaším snom otvorenie reštaurácie, ste na správnom mieste. arrow_right_altČítať článok
Informujte zákazníka o stave objednávky či rozvoze jedla SMS správou query_builder 27. septembra 2022 Komunikácia so zákazníkom je dôležitá. Nasledujúce riadky vás presvedčia o tom, že aj obyčajná esemeska môže zákazníkovi dodať pocit istoty a výnimočnosti. arrow_right_altČítať článok