So vzdialeným prístupom máte prevádzku pod kontrolou odkiaľkoľvek

Ste znepokojení vždy, keď máte opustiť vlastnú prevádzku? Niet sa čomu diviť. Najradšej by ste mali všetko pod kontrolou aj počas vašej neprítomnosti, inak si nedokážete užiť ani voľný čas s blízkymi či len tak pre seba a ani naplánovanú dovolenku. Jednoducho stále musíte myslieť na to, či je vo vašom podniku všetko v poriadku. Pokoj, iKelp POS Mobile tento problém rieši ozaj efektívne. Ide totiž o cloudovú aplikáciu, takže majiteľ nie je fyzicky viazaný na počítač niekde v prevádzke. Môže ju mať pod kontrolou doslova odkiaľkoľvek – napríklad aj z pohodlia svojej obývačky či z pláže pri mori –, keďže ku cloudovým funkciám možno pristupovať vzdialene.

Koniec v kancelárii presedeným večerom a nociam

Šéfovanie podniku nie je prechádzka ružovou záhradou. Aj keď by si mnohí mohli myslieť, že majiteľ, resp. prevádzkar len príde a takpovediac zlíže smotanu, opak býva pravdou. Za úspešnou prevádzkou totiž obvykle môžeme hľadať šéfove v kancelárii presedené večery a noci. To však už nikto nevidí. Nik si neuvedomuje, že v mnohých prípadoch sú rodinné či voľnočasové aktivity odsúvané na vedľajšiu koľaj. Našťastie takýmto večerom a nociam môže byť koniec.

Vzdialený prístup – podnikanie na dlani

Zarábať peniaze bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. To je sen nejedného podnikateľa. A s cloudovou aplikáciou iKelp POS Mobile a funkciou Vzdialený prístup je to skutočne možné. Podnikanie budete mať doslova na dlani.

Ako to funguje?

Jednou z výhod internetu je, že dnes je v podstate všade. A dá sa to perfektne využiť aj v prospech vášho podnikania. Predstavte si, že s vyššie spomínanou aplikáciou už viac nemusíte sedieť v kancelárii, aby ste mohli kontrolovať všetky dôležité firemné procesy. Prístup k celej agende budete mať odkiaľkoľvek. Jediné, čo potrebujete, je aplikácia iKelp POS Mobile s funkciou Vzdialený prístup, vhodné zariadenie (mobil, tablet, notebook alebo PC) a pripojenie na internet. Nech ste kdekoľvek, otvorením webového prehliadača sa váš mobil, počítač či notebook, ktorý máte práve poruke, premení na vašu mobilnú kanceláriu. Z tej môžete vykonávať všetky potrebné nastavenia alebo skontrolovať fungovanie podniku.


Zdroj: iKelp

Aké výhody vám aplikácia prinesie?

Prístup k celej firemnej agende odkiaľkoľvek prináša skutočne mnoho výhod. To najhlavnejšie však je, že kedykoľvek budete mať prístup k:

  • pokladničnému systému,
  • stavu skladu,
  • aktuálnej vyťaženosti stolov v podniku,
  • aktuálnym tržbám,
  • iným užitočným štatistikám.

Ďalším nesporným pozitívom je, že budete môcť pracovať v prostredí, ktoré vám najviac vyhovuje, teda z miesta, kde sa cítite najpríjemnejšie či kde práve proste potrebujete byť. Či je to obývačka, dovolenkový rezort alebo niečo iné, svoje podnikanie môžete mať pod drobnohľadom naozaj kdekoľvek a kedykoľvek. Nehovoriac o tom, že tie najlepšie podnikateľské nápady často podnecuje práve „únik“ zo štandardného pracovného prostredia.

Skrátka, všetku „nudnú administratívu“, ako je zadávanie príjemiek do skladu, zasielanie výkazov pre účtovníčku, upravovanie cien či tvorenie nových jedálnych lístkov, už nemusíte robiť po večeroch a po nociach priamo v podniku. Tieto úkony môžete vyriešiť odkiaľkoľvek a predovšetkým vtedy, keď sa vám to bude najviac hodiť.

Za zmienku určite stojí aj fakt, že ak ste už vytiahli päty z prevádzky, no zrazu sa v nej vyskytne nejaký problém, s ktorým sa na vás telefonicky obráti niektorý z vašich zamestnancov, nemusíte sa vracať. Vaša „mobilná kancelária“ je predsa s vami a z nej dokážete vyriešiť mnohé záležitosti bez toho, aby ste museli byť fyzicky v podniku.

Niekoľko benefitov cloudových aplikácií na záver

Cloudové aplikácie sú dnes už bežnou záležitosťou. Okrem spomínanej funkcie Vzdialený prístup so sebou prinášajú aj mnoho ďalších výhod, ktoré určite oceníte. Na záver spomeňme aspoň niektoré z nich:

  • Jednoduchosť. Keď náhodou dôjde k nečakanému technickému zlyhaniu v podniku, stačí len kúpiť nový počítač, otvoriť si prehliadač a jednoducho ďalej používať aplikáciu iKelp POS Mobile. Vyhnete sa tak akémukoľvek zložitému preinštalovaniu, nahrávaniu či zálohovaniu dát.
  • Bezpečnosť. Keďže dáta sú uložené v dátových centrách a sú zálohované, nikdy o ne neprídete.
  • Úspora nákladov a monitoring. V prípade cloudovej aplikácie reštaurácia nepotrebuje žiadneho IT pracovníka, ktorý by kontroloval, či server funguje správne.
  • Reakčné časy pri opravách. Zatiaľ čo pri serverových aplikáciách môže trvať oprava prípadnej poruchy dlhý čas, pri cloudovom riešení je to otázka niekoľkých minút.
Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard