Ponuku jedál môžete zobrazovať atraktívne a elegantne

Plastové tabule s tlačeným alebo písaným textom sú v dnešnej modernej dobe prežitkom. To isté platí o kriedových tabuliach, ktoré môžete použiť maximálne pred vchodom ako jednoduché áčkové pútače. Vonkoncom sa však nehodia nad hlavnú pokladňu. Ponuku jedál môžete v súčasnosti zobrazovať oveľa atraktívnejšie a elegantnejšie. Riešením je ponukový zobrazovací displej, ktorý prináša viacero benefitov.

Zobrazujte ponuku jedál elektronicky

Áno, účel splnia aj vyššie zmieňované plastové či kriedové tabule. Pre niekoho dokonca môžu mať osobité čaro. No v konečnom dôsledku sú maximálne neefektívne. Posledné, po čom vaša obsluha túži cez najväčšiu obedovú špičku, je štverať sa ponad hlavnú pokladňu rovno pred zrakmi zákazníkov a škrtať vypredané jedlá. Okrem toho, že to nepôsobí profesionálne, spomaľuje to chod prevádzky, čím sa prirodzene pripravujete o tržby. Oveľa efektívnejšie je zobrazovanie ponuky jedál elektronickou formou.

Predstavte si, že máte nad hlavnou pokladňou obrazovku, na ktorej zákazníci vidia vašu aktuálnu ponuku. Keď sa niečo minie, automaticky to z ponuky zmizne. Takúto „vychytávku“ môžete zaviesť do podniku v rámci pokladničného systému iKelp POS Mobile. Vo svojej podstate funguje na podobnom princípe ako výdajový displej v bufetoch, kde vidíte objednávky, ktoré sa pripravujú a ktoré sú hotové.

Tabuľa s ponukou jedlaKlasická nepraktická tabuľa s menu

Výhody elektronického zobrazovania ponuky

  • Jednoduchá obsluha a automatizovaný chod. Keďže jednotlivé položky budete mať nastavené a nahodené priamo v pokladničnom systéme, ponukový zobrazovací displej si nebude vyžadovať žiadnu zložitú obsluhu a akákoľvek zmena dostupnosti hociktorej položky sa automaticky prenesie na displej. Všetko funguje online.
  • Možnosť dizajnových úprav. Môžete si prispôsobiť typ písma aj jeho veľkosť. A navyše sa dokážete pohrať s farebnými tónmi tak, aby zobrazovací displej dokonale zapadal do dizajnového konceptu vašej prevádzky.
  • Chod na neobmedzenom počte obrazoviek. Ponukový zobrazovací displej funguje na všetkých zariadeniach, ktoré majú webový prehliadač (napríklad tablety či smart televízory). A v rámci jednej licencie môžete zobrazovať ponuku na viacerých zariadeniach súčasne.

Do akých prevádzok sa hodí ponukový zobrazovací displej?

Elektronické zobrazovanie ponuky jedál predstavuje skvelú príležitosť pre všetky prevádzky, ktoré chcú vymeniť veľkú ponukovú tabuľu za niečo elegantnejšie, atraktívnejšie a prínosnejšie. Uplatnenie nájde hlavne v bufetových prevádzkach a aj tam, kde sa ponuka jedál často mení. A nemožno zabúdať ani na podniky, v ktorých sa prísne dbá na to, aby bola zobrazovaná vždy aktuálna ponuka. Ako konkrétne príklady môžeme uviesť bufety a výdajné okienka na kúpaliskách, v lyžiarskych strediskách, na festivaloch či pri štadiónoch. Ponukový zobrazovací displej sa hodí aj do reštaurácií postavených na rýchlom výdaji menučiek alebo do jedální, vývarovní a kantín.

Zobrazenie menu na ponukovom displeji
Zobrazenie menu na ponukovom displeji

Vyťažte z ponukového zobrazovacieho displeja čo najviac

Keď sa rozhodnete nahradiť zastarané ponukové tabule elektronickým zobrazovaním ponuky, odporúčame vám umiestniť obrazovky na viacero miest, minimálne na dve – hneď pri vstup do prevádzky a, samozrejme, nad hlavnú pokladňu. Môže to urýchliť proces objednávania a zároveň zefektívniť prácu v podniku. Zákazník totiž dostane viac času na zváženie toho, čo si objedná. Platí to najmä vo väčších prevádzkach, kde nemá šancu dovidieť na zobrazenú ponuku, kým sa nedostane bližšie k pokladni.

Ďalším spôsobom, ako vyťažiť z ponukového zobrazovacieho displeja čo najviac, je umiestnenie viacerých obrazoviek na jedno miesto – vedľa seba. Takéto riešenie sa dokonale hodí nad hlavnú pokladňu. Hlavne ak máte širokú ponuku, môže byť vhodné vizuálne ju rozdeliť na viacero obrazoviek.

Zaujala vás možnosť modernizácie prevádzky prostredníctvom ponukových zobrazovacích displejov? Kontaktujte nás, s radosťou vám poradíme.

Besteron VISA, MasterCard