|  | 
            Systém iKelp neustále zlepšujeme aj na základe podnetov našich používateľov. Spoznajte novinky, ktoré vám umožnia ešte lepšiu prácu s pokladňou.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Prešli ste zmenou, no na pokladničnom doklade stále svietia neplatné informácie a stará adresa? Pri zistení nesúladu medzi údajmi v systéme a reálnym stavom hrozia zbytočné sankcie.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Či už zakladáte novú prevádzku alebo prechádzate na eKasa systém, k online evidencii tržieb budete ORP kód nevyhnutne potrebovať. Prečo je potrebný a ako ho získať?
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Rýchlejšia obsluha, efektívny upselling, poriadok v sklade, úspora mzdových nákladov, priazeň zákazníkov, spokojný personál... to všetko môže byť realita aj vašej prevádzky. Ako na to?
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Hľadáte spôsob, ako získať viac objednávok na rozvoz jedál, ale zároveň to zvládnuť jednoducho a s prehľadom? ... bez IT odborníkov, bez komplikovaných zmlúv a bez finančne zaťažujúcich provízií?
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Ak patríte medzi podnikateľov, ktorí využívajú systém eKasa, zbystrite pozornosť - podliehate zákonnej povinnosti pravidelnej výmeny eKasa certifikátu.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Už o niekoľko mesiacov vznikne všetkým obchodníkom povinnosť zaviesť bezhotovostné platby. V rámci toho štát predstavil svoj vlastný platobný systém QR platby. Na čo sa treba pripraviť?
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Prečítajte si inšpiratívny rozhovor s Alžbetou Jambrichovou z Chlieb a láska o podnikaní v gastro sektore.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Letná sezóna prináša skvelé príležitostí, ako aj množstvo výziev. Prinášame užitočné rady, ako sa na sezónu pripraviť a nenechať si ujsť príležitosť pre rast biznisu.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Pýtate sa, ako zlepšiť donáškovú službu? Prečítajte si zopár tipov.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Peter Kalina, majiteľ troch gastroprevádzok v Bratislave, sa s nami podelil o cenné skúsenosti a postrehy z ich riadenia najmä po technickej stránke.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Ako vybrať oblečenie pre čašníkov a gastropersonál? Sú lepšie uniformy alebo neformálnejší odev? Ako podporiť svoju značku, aby sa zákazníci vracali?
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Ešte ste nepoužívali POS systém? Poradíme vám pri výbere. Predstavíme vám základné typy, ako aj funkcie, ktorými by mal reštauračný POS systém disponovať.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Ako získať zákazníkov, a to nielen prostredníctvom tradičných online kanálov, ale aj s využitím nových technológií, ako je napríklad AI? Pozrite si naše tipy.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Komunikácia so zákazníkom je dôležitá. Nasledujúce riadky vás presvedčia o tom, že aj obyčajná esemeska môže zákazníkovi dodať pocit istoty a výnimočnosti.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Ako na predaj alkoholu? Pokiaľ si chcete overiť, či spĺňate všetky zákonné požiadavky, prečítajte si článok, ktorý funguje ako kontrolný návod.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Okrem zavedenia dane z finančných transakcií a zmien v dani z príjmov nás čakajú aj nové sadzby DPH. Bude nevyhnutná aj zmena nastavenia pokladničných systémov.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Ako si otvoriť bar a čo nepodceniť pri plánovaní? Najdôležitejšie kroky a konkrétne tipy, na čo by ste nemali zabudnúť pred otvorením baru.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            S konateľom fastfoodu Bombay Express sme sa porozprávali o technológiách, ktoré využívajú v prevádzkach, čím sa uľahčuje život personálu i zákazníkom.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Ako môže gastropodnik vyriešiť donášku jedla po logistickej stránke? Jednou z možností je využitie služieb kuriérskych a prepravných spoločností.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Ako postupovať, aby vaša reštaurácia fungovala efektívne, s minimálnou obsluhou, organizovane a tak, aby boli hostia spokojní aj počas obedovej špičky?
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Je pre váš podnik obedová špička časom stresu, keď napriek nasadenému rýchlemu tempu čašníkov a kuchárov proste nestíhate? Zistite, v čom asi chybujete.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Úspešné podnikanie znamená aj kvalitný zákaznícky servis, ktorý umocňuje dobrý dojem z návštevy vášho podniku. V tomto ohľade môže byť nápomocná mobilná pokladňa.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Existujú spôsoby, ako môžu začínajúce reštaurácie ušetriť náklady. Aby sa vám pri rozbiehaní biznisu ľahšie dýchalo, skúste niektorý z našich tipov.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Doprava zadarmo môže evokovať dobrovoľné vzdávanie sa možného zárobku. Je to však efektívny marketingový nástroj, ktorý môže priniesť podniku vyššie tržby.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Mnohí dnes pri platení vyťahujú z vrecka mobily častejšie než karty či hotovosť. Aj to je dôvod, prečo im vo vašom podniku umožniť takúto platbu.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Ponuku jedál môžete v súčasnosti zobrazovať ozaj atraktívne. Riešením je praktický ponukový zobrazovací displej, ktorý prináša viacero benefitov.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Prevádzka gastropodnikov ich majiteľov občas zaženie do nežiaducej rutiny, preto sme pre vás pripravili prehľad zaujímavých trendov, ktoré by ste mohli vyskúšať.
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Dobrý podnikateľský plán je základným predpokladom úspechu. Prečo je tento dokument taký dôležitý, na čo myslieť pri jeho tvorbe a ako ho vypracovať?
            
            Viac... | 
  
    
   
    
        
    
        
            |  | 
            Spoluzakladateľka obľúbených indických reštaurácií Ocean Spice Monika Ježková nám ochotne odpovedala na otázky spojené s jej podnikaním v gastrosegmente.
            
            Viac... |