Plánujete začať s donáškou jedla? Ktoré platformy vám s tým môžu pomôcť?

V minulosti sme vás informovali o výhodách prepojenia donášky jedla s prepravnými spoločnosťami. Toto spojenie dáva zmysel nielen začínajúcim podnikom, ale aj akýmkoľvek existujúcim gastrozariadeniam, ktoré chcú spustiť rozvoz jedla. Nevyžaduje si totiž žiadne vstupné náklady na rozvozové vozidlo či šoféra. V nasledujúcich riadkoch sa budeme konkrétnejšie venovať jednotlivým platformám, ktoré vám môžu byť v tomto smere nápomocné.

Tip č. 1: Bolt Food

Ide o jedno z najpopulárnejších riešení donášky jedla pre reštaurácie. Dôvod je prostý – aplikácia Bolt Food predstavuje spojenie vašej reštaurácie s mnohými potenciálnymi zákazníkmi, ktorí si chcú objednať jedlo s dovozom.

Partnerstvo so spoločnosťou Bolt Food dokáže priniesť registrovanému gastropodniku viaceré benefity. Za zmienku stojí napríklad zviditeľnenie reštaurácie či prístup k rozsiahlej zákazníckej databáze. V praxi to bude vyzerať tak, že Bolt Food vám pomôže získať zákazníkov, ktorým ešte aj doručí vaše jedlo.

Mohlo by vás zaujímať: Aplikácia Bolt Food funguje v Bratislave, Trnave, Nitre, Žiline, Banskej Bystrici aj Košiciach.

Aby ste mohli čerpať všetky výhody spolupráce s aplikáciou Bolt Food, stačí kontaktovať zákaznícku podporu prostredníctvom chatu alebo e-mailu. Celý proces od spracovania vašej žiadosti až po prijatie na spoluprácu trvá spravidla sedem pracovných dní.

kuriér z firmy Bolt Food doručuje objednané jedlo

Zaujímavosť: Štatistiky ukazujú, že aplikácia Bolt Food pomáha partnerským reštauráciám už v priebehu jedného týždňa zvyšovať predaj v priemere o 50 dokončených objednávok, navyšovať tržby zhruba o 1 000 eur a získať približne 32 nových zákazníkov.

Tip č. 2: Wolt

Ďalšou spoločnosťou, ktorá dokáže vášmu podniku naplno zastrešiť donášku jedla, je Wolt. Partnerskí kuriéri sú zodpovední za bezpečné doručenie objednávky až k dverám zákazníkov. A tak ako aplikácia Bolt Food, aj Wolt zviditeľní vašu prevádzku. Jej používatelia si vás totiž môžu vyhľadať priamo vo svojom smartfóne a objednať si chutné jedlo od vás.

Čo sa týka pokrytia miest, kuriéri Woltu sú v súčasnosti rozšírení naprieč celým Slovenskom. S veľkou pravdepodobnosťou teda budete môcť ich donášku jedla využívať aj v rámci svojho podniku.

kuriér z firmy Wolt doručuje objednané jedlo

Tip č. 3: Foodora

So zviditeľnením a s donáškou vám efektívne pomôže aj Foodora. Používateľom poskytuje jednoduché a pohodlné objednávanie jedál z ich okolia. Čo to znamená pre vás? Potenciálni zákazníci si vás môžu nájsť na externom portáli a vybrať si práve vaše jedlo. A, samozrejme, ani v tomto prípade nemusíte riešiť rozvoz. O všetko sa postarajú poverení kuriéri. Donášková služba Foodora sa teší veľkej popularite medzi reštauráciami aj zákazníkmi najmä vďaka rýchlosti doručovania, na ktorej si mimoriadne zakladá.

kuriér z firmy Foodora doručuje objednané jedlo

Zistite: Pokrývajú kuriéri donáškovej služby Foodora aj vaše mesto? Zoznam miest si môžete prezrieť priamo na stránke foodora.sk.

Tip č. 4: Bistro.sk

No a keď je reč o spoľahlivých kuriérskych spoločnostiach, ktoré doručia vaše jedlo priamo k zákazníkom, nemožno opomenúť ani Bistro.sk. Tento objednávkový portál združuje ponuky viac ako 2 100 reštaurácií z celého Slovenska, pričom zastrešuje aj Bistro kuriérov. Na donáške jedla sa podieľajú v Bratislave, Žiline, Košiciach, Banskej Bystrici, Nitre, Trnave aj Prešove. Za bezpečné doručovanie zodpovedajú kuriéri na bicykloch, skútroch aj autách.

kuriér z firmy Bistro.sk doručuje objednané jedlo
Zdroj: Bistro.sk

Dokonalý prehľad o objednávkach a donáške jedla

Keď sa rozhodnete pre spoluprácu s objednávkovými a donáškovými spoločnosťami, odporúčame vám napojiť sa na dané portály priamo cez váš pokladničný systém. Nebudete musieť sledovať, z ktorého média prišla konkrétna objednávka, a riešiť jej evidenciu.

V tomto smere má všetko perfektne vymyslené reštauračný systém iKelp POS Mobile. Automaticky prijme objednávku, ktorá vznikla v online svete donáškových portálov, či už je to Bolt Food, Bistro.sk, Wolt, alebo Foodora. Inteligentne rozpozná, kde presne vznikla, a podľa toho ju zaradí. Nielenže si tak zaistíte efektívny manažment objednávok a donášky jedla, ale aj ušetríte mnoho času a eliminujete riziko prípadných omylov a chýb.

Chcete vedieť viac o rozvoze jedál? Mohlo by vás zaujímať aj:

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard